Seksiä, parisuhdetta vai kermat päältä

Huh heijakkaa siitä on aikaa kun olen viimeksi saanut kirjoitettua. Mutta tällä hetkellä mun elämässä on niin monta ideaa ja tulevaisuuden suunnitelmaa päällä, että joskus jopa minun on pakko alkaa keskittyä olennaiseen. Tietäjät tietää ja juuri nyt minä pystyn siihen. No mutta palataanpa taas otsikon pariin. 


Ympärilläni velloo erilaisia suhteita ja sattumoisin nyt päätin sitten kirjoittaa niistä. Mitä miehet oikeasti kaipaavat? Pitää tehdä, olla tekevä, jos olet laiska niin sekään ei ole hyvästä. Mutta jos se kaikki tekeminen vie ajan häneltä niin ei sekään ole hyvästä. Vai onko? Jos olet sen verran tekevä, että saatat olla vielä iltaisella loppu... mutta hei silloinhan on seksin vuoro. Eikö niin? 

Aamu alkaa normaaleilla ihmisillä työn tekemisellä. No siinä samassa sinun pitäisi ottaa suihin ja jos aamiaisenkin kokkaisit siinä vasurilla niin olisihan se mahtavaa. Loppuhuipennukseksi voisit vielä vähän pyllistää. Mutta huom tämän kaiken keskellä sinulle voidaan todeta että älä kokoajan `hössötä". Päiväsi saattaa vierähtää töiden ohella toiset tekee koneella toiset muuten siis jos tekee... 
No jossain kohtaa jos siis kuvitteellisesti toinen (siis se mies) tahtoisi lähteä jossain käymään niin sinun mukaan lähtö on melkeinpä edellytys. Vaikka itse mieluummin hoitaisit tehtävät pois. No mutta lähdet silti. Koko ajan takaraivo hakkaa asioita joita olet jättänyt tekemättä, koska sinä lähdit sille hänen tahtomalleen reissulle ja samassahan voit miettiä kuinka urpo tunne on kun jäät sinne takalalle, seuraat kuin hailaivaa ja mitä näitä nyt on. Mut joku voisi sanoa, että mitäs läksit.
No oletusarvo on, että otat itse vähän rennommin. Se päivä onkin sitten tosi loistava. Silloin ollaan ja toimitetaan kaikennäköistä ja saat itsesi tuntemaan ihan täydeksi paskaksi ja laiskaksi. Ja taas kerran voit kasata niitä asioita mitä sinulla on huomenna tehtävävuorossa. Voi luoja mitä pas..... Siis nämä ovat tietenkin kaverilta kuultua, kuka helvetti tällaista muuten jaksaisi. Tällaisten kuunteleminenkin saa aivot off asentoon. Se, että ihminen joskus kuuntelee toista on taitolaji. Se, että se vielä haluaa kuunnella toista on hieno laji. Mutta hienohan se on, että tuntee itsensä tärkeäksi vai kuinka? Mutta joskus näissäkin suhteissa eli pari tai seksisuhteissa vai kermat päältä (ihan vain hyväksikäyttöä) vai pelkkää persettä (ja vittu ilmaiseksi) on vain joskus tehtävä ratkaisuita. Ja ainahan näistä jää jotain käteen jos ei muuta niin paska mieli. Mitä mieltä naiset olette, siis te jotka olette olleet parisuhteessa se tarjoilija, äiti, vaimo ja huora samassa paketissa, onko niin että menette aina siihen samaan paskaan vai voiko ihminen joskus oppia virheistään? Mukavaa viikkoa ja hei, torstai on toivoa täynnä. Kaikki näyttää niin kirkkaalta ja valoisalta, eikö vain. Tina Ps. Saamieni suhdetietojen pohjalta, minulla ja mielikuvituspoikaystävälläni menee oikeasti hyvin.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit