Pelimies vai jakorasia?

Sinkkunaisena voin sanoa, että on tässä tullut mietittyä mitä sitä haluaa vastakkaiselta sukupuolelta. Elämäni rakkautta (mitä ei varmasti ole), seksisuhde vai pelkästään yhden yön jutut?

Jos ei itsekään tiedä mitä tulevaisuudesta tahtoo, olen päätynyt ottamaan aikalisän. Sekin alkaa olemaan jo vitsi kaveripiirissä. Itselläni kun kalenteri kaikelle :)

Mies kun panee kaikkea vastaantulevaan niin kyllähän tämä oikein pelimies on? Vai onko?
Jos nainen tekee saman liikkeen niin ei siitä pelimiestä saa tekemälläkään. Huora, lortto, jakokrasia, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Ketä kiinnostaa kuka makaa kenenkin kanssa vai kuuluuko se kenellekään? Ja onko sen jälkeen oikeus nimittää ihminen johonkin muottiin?

Olen miettinyt tätä kirjoitusta moneen otteeseen viikon aikana istuessani autossa. Haastatellut ystäviäni, kylläpä siellä naisten puolella tinder treffit on laulanut, mutta eipä sitä huudella missään. Kuka pani ketäkin.  Kukaan ei puhu asiasta. Koska pelkää tulla nimitetyksi. Naiset tekevät sen kaikessa hiljaisuudessa.

Kun miehet puhuu tinder treffeistä tai muista niin onhan ne kaatoja kerta toisensa jälkeen. Ja niistä voi retostella. Ja ne on playereita.

Kysyin myös menneellä viikolla aiheesta ystävältäni (miespuolinen). Yhdeltä joka on minulle todella tärkeä.
Kysyin et jos Te miehet pidätte minua enenmän miehenä kun pyörin teidän kanssa, niin kumpaan minä lukeudun jos alan elämään vain yhden yön suhteilla.
Olenko siis pelimies vai jakorasia? Pitkän pohdinnan jälkeen, sana player tulee enemmän mieleen mies. "ei Tina sinä et ole player vaan sinä olet pelaaja".

Joten jäin asian tiimoilta pohtimaan ja minusta sana pelaaja on hyvä kuvaus. Hän ei ole kevytkenkäinen, harkitsematon. Vaan hän on pelaaja joka taktikoi. Ei harkitsemattomia vetoja, vaan kukapa ei joskus löisi ohi maalin?

Onko maailma edelleen miesten?

Vai onko meidän naisten aika saada äänemme kuuluviin? Ilman leimaa, ilman syyttelyä?
Ihan vain sillä, että kyllä mekin voidaan elää elämää nauttien ilman sen suurempia morkkiksia.

Ja siis kyllä jos miehet oikeasti tietäisivät kuinka me keskustelemme ne "upeat" tapahtumat. Niin olisivathan ne ihmeissään. Siis kyllä me naisetkin tietomme jaamme.

Näihin tunnelmiin, oikein hyvää perjantai iltaa ja pelatkaahan joukkueessa.




Kommentit

Suositut tekstit