Parisuhde vs. Sinkku

Edelliseen postaukseeni sainkin hyvin yksiselitteisen vastauksen. 

Kuinka Teillä se hoidetaan?? - No pysytään sinkkuna. 

Jäin miettimään että tarkoittaako tämä sitä että hyppäsin jonnekin yks kaks yllättäen väärälle polulle vai mitä? Onko tosiaan niin että sinkkuna olo on se ykkös vaihtoehto? Minusta tuntuu että noilla kahdella on molemmilla todella hyviä sekä huonoja puolia. 

Sinkku kun menee kotiin niin siellä on kaikki juurikin siinä mihin ne jäi lähtiessä. Parisuhteessa kun mennään kotiin niin siellä saattaa olla siivotu, pyykit pesty etc. Ja tästä piste minun kotiin koska siellä usein miten nämä on hoidettu. 

Sinkku todennäköisesti herää useimmiten yksin mikä on hyvä asia jos ei todellakaan ole mikään aamu ihminen, saa itse keittää kahvit ja hoitaa "muutkin" hommat ihan yksin tai kera lelujen tms. Parisuhteessa jos aamut on hoidettu sillä lailla että ei ole jumalaton kiire voi harrastaa aamu seksiä rauhassa ( mikään ei saa paremmalle tuulelle kuin orgasmi aamulla) ja siitä jatkaa syömään kimpassa kunnon aamiainen ja lähteä töihin.  - Siis nää oli ihan frendiltä kuultua.

Kun on paska myrskyä ilmassa, sinkku saa ihan kepeästi itsekseen itkeä itseensä uneen sekä käydä asioita läpi esimerkiksi video puheluilla ystävän (waimon) kanssa. Parisuhteessa toinen voi kuunnella vieressä ja halata vielä perään kun tuntuu että koko maailma on pientä ihmistä vastaan. Ja hyvällä tuurilla avata vielä sitä vastakkaista maailmaa. 

Sinkkuna ei tule mitään parisuhde ongelmia. Ja kun taas parisuhteessa niitä tuntuu kyllä ilmenevän. Voiko ne poistaa? Pitääkö ne poistaa? Mutta onko kuitenkin niin että ihminen olisi luotu elämään parisuhteessa? 


 Onhan tämä elämä koko ajan uuden opettelua, ihmis-suhteisiin pettymistä/ onnistumista, itsensä kasvattamista. Ja se on ollut huima kasvu itselläni viimeisen vuoden aikana. Parisuhteella tai ilman. Juurikin se 1,5 vuotta yksin itsensä kanssa auttoi minua kasvamaan siihen missä nyt olen. Eli jossain kohtaa ihmisen pitää myös olla itsensä kanssa ja opetella pärjäämään itsensä kanssa. Ja kun on valmis suhteeseen niin silloin pitää samassa myös ajatella kuinka paljosta on valmis luopumaan ja kuinka paljon on valmis vastaanottamaan. 

Ihanaa Syksyistä ja aurinkoista päivää Rakkaat <3

Kommentit

Suositut tekstit