Seksiä suhteessa sekä seksisuhteessa?

Mietin kannattaako edes avata tätä kirjoitusta, mutta teen sen kuitenkin. Olen muutenkin tänään putsannut pöytää urakalla niin viedään se sitten maaliin. 

Olen tänään keskustellut parisuhteista, parista suhteesta ja seksi suhteista. Ja kirjoitan vain osan nyt tänne koska loppu ei varmaan kestäisi päivän valoa. No aloitetaan helpoimmasta eli parisuhteesta, hah vai että helpoimmasta. 

No mutta kuitenkin ajatus osuu sikseen että mitä jos nainen parisuhteessa "säännöstelee" milloin hän antaa ja sitä myöden miehen pitää vain mukautua. Siis mitä minä kuulin? Onko tosiaan näin että naiset toimivat suhteessa näin? Pitääkö mies imuroinnista tai ikeassa juoksemisesta, ei varmasti pidä (veljeäni lukuunottamatta :)! 

Entä onko hänestä hienoa kun pidätte naisten illan Teillä? Veikkaisin että ei ilosta hypi. No sitten on anopin luona kyläilyt yms. Mutta hei, he joustavat. Miksi? No siksi että parisuhde on kahden kauppa. Molempien pitää joustaa niin suuntaan kuin toiseen. 

Sitten palaamme seksiin. Mikä oikeus naisella on määrätä saamisen määrä. Tai jälkikäteen olla se uhri jota on petetty vaikka itse ei ole edes koskenut mieheensä. Huom! sama pätee myös toiseen suuntaan, jokseenkin se on harvinaisempaa tai vähemmän keskusteltua. No anyway, tänään minusta kuulin aiheeseen oivan vertaus kuvan. Jos K -kaupasta on maito loppu niin menen sitten Alepaan sen hakemaan.Ja näinhän se vain menee. Varsinkin jos asia on tabu mistä ei puhuta saati edes yritetä puhua.

En yhtään osaa sanoa miltä se tuntuu miehestä mutta naisena voin sanoa että jos oma mies ei koske sinuun tai kääntää selkäänsä sängyssä niin kyllä siinä menetetään niin paljon naiseutta kerralla ja sen takaisin saaminen ja rakentaminen kestää. Itse olen onneksi päässyt asian kanssa sinuiksi ja tällä hetkellä pidän itseäni suht seksikkäänä +40 vuotiaana 4 lapsen äitinä. 



Vaikkakin mennään sitten esim. seksisuhteeseen. Mitä jos se seksi suhde perustuu aina siihen että toinen on esimerkiksi juonut jotain? Hän ei voi tulla luoksesi selvinpäin. Selvinpäin ei voi tehdä mitään. Miltä se sinusta tuntuu. No voin sanoa että vaikkakin olen suht sinut itseni kanssa niin tuota ei voi olla väistämättä. Kyllä se sinua nakertaa ja vie sinun oman arvon tunnetta alaspäin. Kunnes pääset nousemaan asian yläpuolelle ja olevasi varma siitä että et ole ansainnut tällaista suhdetta. Vaan ansaitset jotain paljon parempaa, edes sen että toinen arvostaa Sinua ja sinun toiveitasi. Sekin on kahden kauppa. Tai voihan olla että olin liian vaativa. Minusta vain alkoholi ja seksi ovat molemmat loistavia erikseen nautittuna <3  

No sitten olisi vielä nämä parit suhteet... Huh huh viitsinkö enään lisätä mitään. Ei jaksa nähdä vaivaa. Olen oman pöytäni tänään putsannut ja valmis aloittamaan uuden luvun ja vielä puhtaalla pöydällä. Ei muuta kuin hyvää viikonlopun jatkoa. Minäkin menen onnellisena hymyssä suin nyt nukkumaan ja odottamaan mitä universumi minulle tulevaisuudessa tarjoaa. 


Tina 

Kommentit

Suositut tekstit