Seksiä kesken yötä

No niin edellisestä kirjoituksesta on jonkin verran aikaa ja vielä työstän ja mietin miten Teille kirjoitan ajastani täällä Espanjan auringon alla. Mutta yksi ja tärkein asia on se että fyysinen terveyteni alkaa pikku hiljaa olemaan palautunut. Mutta kirjoitan siitä myöhemmin. Kirjoitetaan nyt jostain yleisemmästä eli Seksistä.

Tällä viikolla olen harrastanut enemmän tai vähemmän itseni tutkiskelua. Ja nyt viime päivinä kun olen ajatuksia ja mietteitä kysynyt ystäviltä on tullut mielenkiintoinen asia yli muiden... Yöllinen seksi jolla tarkoitan heräämistä kesken unien seksiin. Eli olen miettinyt että mitä mieltä Te muut ootte asiasta?

Jos nukutaan vierekkäin ja heräät yöllä siihen että toinen haluaa harrastaa seksiä niin onko oikeasti niin että esimerkiksi mies odottaa samassa jotain jäätäviä akrobaattisia kevätjuhla liikkeitä, suuseksiä tms. 

Kuvitteellisesti jos itselleni kävisi näin ja minut herätetään kesken unien niin seksin pitäisi olla napakkaa, nopeaa, nautinnollista ei pidempää sessiota. Jo pelkästään se että minut herätettäisiin kesken unien on kova juttu. En ole mikään aamu ihminen ja vihaan jos minulle aamulla puhutaan jostain tärkeistä asioista tavalla että odotetaan heti saavan vastausta. Viimeksi näin kävi tänä aamuna kun heräsin ja saman tien soi puhelin missä odotettiin nopeaa tempoa (tämä oli siis vain pelkkä työasia). 

Perkele ei.....odota, kun olen juonut aamu kahvini. Kuka haluaa herättää nukkuvan karhun seksin suhteen? Pelkohan siinä piilee että vehje saattaa pureutua irti.  Ihan vain kaverin puolesta kyselen. 

Nautin siis siitä jos herää keskellä yötä ja saa sellaisen nopean aktin jonka jälkeen koko kroppa rentoutuu ja pääsee nukkumaan. Kukapa ei siitä tykkäisi? 

Mutta Siis itse asiaan. Miten on haluaako tai siis onko miehillä todella oletusarvo että nainen on kesken unien valmis kaikkeen? 

Ja toinen kysymykseni kuuluu että olenko minä vain niin mukavuudenhaluinen että minusta ei vain ole siihen että  voisin kesken unien olla heti valmis toisen vaatimuksille ja ajan vain omaa hyvää olon etua enkä muuhun pysty. 


Kuuman päivän, kuumat mietteet? 

Kommentit

Suositut tekstit