Puuma henkilö? Miten siistii se ois?

Olen ajatuksissani monesti ollut kirjoittaa Teille matkastani täällä. Jotenkin kumman kautta nämä kaikki kirjoitukseni sisältävät ajatuksiani parisuhteista, sinkkuudesta, irtosuhteista ja seksiin liittyvästä. Jos tämä olisi kaupallinen blogi niin sen jotenkin ymmärtäisi sillä seksihän myy aina. Mutta hei nyt ollaan hetki hold on, Eikä myydä edes seksiä eikä muutakaan vaan käydään läpi ajatustani mistä ja millaisen parisuhteen voi löytää jos sitä ylipäätänsä tahtoo. 

Kelataanpa hetki takaisini päin. Eräs mies sanoi minulle ennen lähtöäni niin kokeileppa kun sinne espanjaan pääset niin avaat tinderin. WHAAAAT, mullahan tuo tietysti ei tulisi edes pieneen mieleeni ja koska kuitenkin olen jo parhaat päiväni nähnyt, parasta ennen päiväys ohitettu ja mitä näitä nyt on. No samoin kuulin tässä muutama päivä sitten että tiesitkö että itsevarmuus on seksikästä? No se onkin varmaan ainoa mitä seksikkyydestä aina olen tiennyt. 

No sitten on se toinen sovellus facebook dating - todella mielenkiintoinen palvelu. Mulla on kyllä ystävä jonka puhelin ei löydä koko palvelua mutta ei se haittaa. Olen joko A) epätoivoisimmasta päästä joka sinne pääsee tai B) sinne pääsee vain harvat ja valitut. Taitaa minun kohdalla osua rosvosektori ja kohta  A. Eli se siitä itsevarmasta ja seksikkäästä. Muutenkin alan varmasti heittämään kirvestä kaivoon sillä opiskelen samalla miltä suussani maistuu sana mummo. Hmmmm. ehkä hieman karvaalta. Unohdanko siis kaikki deitti sovellutukset ja siirryn suoraan suomesta tilaamaan villalankoja seitsemän veljeksen sarjasta ja ehkä puikot ois kivat. Voisin sitten tässä appelsiini puun alla kutoa sukkia mummon mussukalle. 

Kuulostaa että aika juoksee ja minä en. 

No koska nyt näitä sovellutuksia kiinnostaa kokeilla niin mitä niillä on annettavaa? Oletetaan että ei ihminen ole niin kranttu  niin pakkohan se ikä haarukka on olla aika laaja skaala. Laitetaanko 28-55 jos vaikka kuvitteellinen henkilö olisi vaikka about 43 -vuotias. Sukupuolta ei tässä kohtaa varmaan saa mainita niin keskustellaan henkilöstä. 


Kuvan henkilö ei liity mitenkään tapaukseen

                                                          


Sen verran oon kavereilta kuullut että tarjonta on kuulemma kyllä suomen maahan verrattuna huomattavasti ehkä silmää hivelevämpää jos siis olisi pinta puoleinen ihminen. Ja ovat jopa kertoneet että joidenkin kanssa voi saada ihan rakentavaa keskustelua aikaiseksi.- Aika jännää eikö?

Jostain kumman syystä suurin osa kuitenkin tähän henkilöön yhteyttä ottavat ovat kuitenkin lähempänä sitä 28 vuotta kuin tuota toista ääripäätä. Samassa tämä henkilö joutuu pohtimaan taas kerran ajatuksiaan onko hän oikeasti valmis tähän maailmaan?  Se kuvien määrä mitä hän saa niin pistää miettimään että onko se korona oikeasti siirtänyt kaiken nettiin? Onko jäljellä enää mitään yllätystä kun ei varmasti jää mitään arvailujen varaan. 

Hitto en tiiä tää virtuaali mummo taitaa ottaa ja jättää tän virtuaali deittailun ja katsoa vain ihan vanhalla kaavalla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ei minusta tuollaiseen ole. Onneksi on nämä henkilöt jotka ovat kaiken tämän avanneet eikä itsekkään tarvitse puumana elää loppu elämää. Olishan se ihan järkyttävää. Ja jotta tuollaisen puuman nimen jostain saisi niin pitäisi itse varmaan laittaa vielä suurempi ikä haarukka kuten 26-55 vuotta. huh huh....

Mukavaa loppu viikkoa, IhaNaiset <3 Ens kerralla kirjoitan mitä MINÄ teen täällä Espanjassa.



Kommentit

Suositut tekstit