Tervetuloa Fugelandiaan

 Siis tämä on naurattanut minua viime kuukaudet. Fugelandia on paikka jossa jos et ole käynyt ja sinne sukeltanut niin ikinä ei voi tietää mitä se todellisuudessa on. Muuttaessani tänne minulle sanottiin että miksi sinne? Siellä on niin paljon niitä suomalaisiakin. Ja joo myönnetään onhan täällä, mutta jos olisin muuttanut esim Tampereelle niin olisi kai niitä suomalaisia sielläkin ollut. 



Mitä täältä sitten löytyy? Täältä löytyy erilaisia hahmoja, suuntaan ja toiseen. Ja kun sanon sanan hahmo niin todella myös tarkoitan sitä. Aamulla lähtiessäsi lenkille, ikinä ei voi tietää mitä sattuu tai kehen törmäät. Meitä on täällä jokaiseen lähtöön, liekö se sitten uhka vai mahdollisuus?

Mutta mikään päivä ei ole samanlainen. Ei vaikka toivoisit. Usein jos törmään uuteen (mieheen) niin kysymykseni kuuluukin: Mitä tai ketä sinä olet tänne paennut? Jos se on jokin taho niin se yleensä käy ilmi aika äkkiä. Vasikat ja petosmiehet tunnistaa taas ihan eri merkeistä. Mutta tähänkin korva harjaantuu ajanmyötä. Ja siis kaikki täällä tuntevat toisensa vaikka nimeä muutettaisiinkin tämän tästä. 

Täällä istuessa saisin kirjoitettua jos jonkinlaisen kirjan, mutta taidan jättää välistä. 

Mutta jos haluat seikkailu matkan Fugelandiaan kaikkine herkkuineen niin lupaan olla matkanjohtaja.

TÄMÄ REISSU EI JÄTÄ KETÄÄN TYLSÄKSI....

Hyvää viikon jatkoa Sinulle

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit