Olenko vain siis pelkkä p****, älä unta näe.

kävellessäni aamu lenkillä tänään koirani kanssa niin jäin miettimään erästä asiaa... eli naistenpäivää. 

Itse olen pitänyt tuota naistenpäivää aivan turhana, kunnes tänä aamuna tajusin sen suuremman merkityksen. Yhden vuorokauden aikana voit läpi leikata monta ihmissuhdetta. Ja näin naisena jos nyt voi sanoa: 

Olenko pelkka pi**u, kaveri vai jotain muuta? Kaikella on hintansa ja niin myös tässäkin asiasssa. Aika karkeasti kirjoitettu mutta mitä sitä kaunistelemaan. Haastatellessani muita naisia samalla teemalla niin kaava toistuu. Eli mies jonka olet pitänyt siinä lähellä ei anna itsestään kyseisenä päivänä minkäänlaista elonmerkkiä kunnes taas aina jostain voi tulla ihan uusi yllättäjä ns. ässä hihasta. Enkä nyt tarkoita sitä FB:n lahjalistaa... (mikä sekin toi yhden ässän) vaan ihan vain ja ainostaan pelkkä viestikin olisi riittänyt ja kukat pikku lisä. Ja taas en tarkoita vain miehiä vaan ihmisiä jotka pitävät Sinua tärkeänä. Saatoin kyllä saada pari suklaa leivostakin. Mutta joo eiköhän fiksu ihminen tässä vaiheessa osaa jo lukea rivienvälistä. 



Tähän ajatusnmaailmaan en tietenkään lue heitä jotka ovat parisuhteessa. Ja hauskaa tässä on että kaikki tapahtuu näin kevään alkuun. Jostain kumman syystä alku kevät on aina sellaista pesän rakennusta ja kevät siivousta. Eli heitetään kaikki vanha paska ovesta ulos. Ja alkaa siivous olemaan loppu suoralla.

Kodin ja ihmiselämän siivoaminen on todella tärkeää ja mitä enemmän ikää tulee niin sitä enemmän aina on kriittisempi kuka ja ketkä elämään saa jäädä. Kuka vie energiaa ja kuka saa sinussa hieman enemmän positiivisuutta ulos kuin negatiivisuutta, ja oma osansa on vielä ihmiset jotka vievät energiaa antamatta mitään takaisin. 

Pitää vain oppia siivoamaan ympäristö eikä antaa kenellekään enempää kuin he ansaitsevat. Eli siis taas palatakseni, jatkan sinkkuna oloa ja tulevan maanantain 14.3. pihvi- ja suihinottopäivänä on turha tähän numeroon soitella. Keittiö on kiinni ....

Hyvää viikonkoppua <3

Ps. IhaNaiset mitä kivaa Te saitte Naistenpäivänä

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit